Η αλήθεια είναι ότι έμαθα να ζω σύμφωνα με τα κοινωνικά πρότυπα και τις πεποιθήσεις της εποχής μου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να προσπαθώ να είμαι πάντα η ΄καλή μαθήτρια’ έτσι ώστε να εκπληρώνω τις προσδοκίες των γύρω μου.

Η επαγγελματική μου πρόοδος και ιδιαίτερα η είσοδός μου στο ναυτιλιακό χώρο ενίσχυσε το ‘Εγώ’ μου, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για εμένα. Η ψυχή μου γνώριζε ότι δεν είναι αυτός ο πραγματικός μου προορισμός.

Από την φύση μου έχω την τάση να συνδέομαι και όχι απλά να επικοινωνώ με τους ανθρώπους, όμως παρατήρησα ότι είχα χάσει την σύνδεση με τον δικό μου αληθινό εαυτό. Είχα εθιστεί σε τοξικά εργασιακά περιβάλλοντα, αγνοούσα τα πραγματικά μου συναισθήματα και δρούσα σύμφωνα με τα ‘πρέπει’.

Το ταξίδι της προσωπικής μου ανάπτυξης με έφερε σε επαφή με τα εργαλεία τόσο της Δυτικής όσο και της Ανατολικής φιλοσοφίας. Στράφηκα προς τον εσωτερικό μου εαυτό και έκανα ένα βήμα μπροστά. Τώρα πλέον γνωρίζω πώς να φροντίζω τον πυρήνα του εαυτού μου και να σχεδιάζω την προσωπική μου στρατηγική ευεξίας τόσο στον χώρο εργασίας όσο και στην ζωή μου εν γένει.

Σκοπός μου, βάσει της τεχνογνωσίας μου, είναι η υποστήριξη των εταιριών στην διαμόρφωση προγραμμάτων ευεξίας που εξανθρωπίζουν, εκ νέου, την ηγεσία και τον τρόπο με τον οποίο δραστηριοποιούμαστε επιχειρηματικά και μεταμορφώνουν την εταιρική νοοτροπία δημιουργώντας μια κουλτούρα με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Πρόθεσή μου να βοηθήσω τον καθένα από εσάς να βρει την προσωπική του ισορροπία , μεταξύ δουλειάς και καθημερινής ζωής, συνδυάζοντας τις γνώσεις που έχω λάβει τόσο από την Δύση όσο και από την Ανατολή.

Περισσότερες πληροφορίες

Ιδρύτρια & Συντονίστρια προγραμμάτων ευεξίας του Coretreat

Συνολική εμπειρία άνω των 10 ετών ως στέλεχος Εμπορικής Διεύθυνσης και Διεύθυνσης Λειτουργιών  στην βιομηχανία της Ναυτιλίας, των Μη-Κερδοσκοπικών Οργανισμών και του Ηλεκτρονικού Εμπορίου.

Πτυχίο Οικονομικής Επιστήμης από το Ο.Π.Α. & Μεταπτυχιακό στο Περιβάλλον και την Βιώσιμη Ανάπτυξη από το Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης

Ομιλήτρια σε ναυτιλιακά συνέδρια/σεμινάρια

Πιστοποίηση στην ‘Συμπεριφοριστική Ψυχολογία’ από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Πιστοποίηση ‘ Επηρεάζοντας τους ανθρώπους’ από το Πανεπιστήμιου του Μίσιγκαν

Πιστοποίηση στην ‘Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη’ από το CSR HELLAS

Πιστοποίηση ‘Ηγεσία/Διαχείριση αλλαγών’ από τον Lloyd’s Register

Καθοδήγηση Νέων Γυναικών μέσου του προγράμματος ‘Womentors – Ενδυνάμωση Νέων Γυναικών’ του Ιδρύματος Λαμπράκη

NLP Practicioner

Πτυχίο ΗΑΤΗΑ ΥΟGA 500 RYT – Αναγνωρισμένο από τη Yoga Alliance

Θεραπεύτρια Γιόγκα, Διαλογισμού & Αναπνοής

Κάτοχος του πρώτου βαθμού Reiki

Δωροθέα