I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Γεια σας! Είμαι η Βασιλική και είμαι ενθουσιασμένη που μέσα από την συνεργασία μου με την αγαπημένη μου Δωροθέα ως επιστημονική συνεργάτης του Core Treat  σας συστήνω την πλατφόρμα μας, το ParentED. Πριν όμως ξεκινήσω, θα ήθελα να σας πω λίγα λόγια για εμένα! Είμαι απόφοιτη του τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κατέχω μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Ειδική Αγωγή από το University of East London. Αυτή τη στιγμή, φοιτώ στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Εφαρμοσμένης Αναπτυξιακής Ψυχολογίας στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.Από το 2015, εργάζομαι ως καθηγήτρια γερμανικών, προσφέροντας μαθήματα τόσο δια ζώσης όσο και εξ αποστάσεως. Ειδικεύομαι στη διδασκαλία της γερμανικής γλώσσας σε παιδιά με δυσλεξία και παρέχω υποστήριξη στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό και τη Συμβουλευτική Καριέρας. Με την άδεια διδασκαλίας από τον ΕΟΠΠΕΠ και την πιστοποίηση στη διαφοροποιημένη διδασκαλία από το “The Ariston Project”, προσαρμόζω την διδασκαλία στις ανάγκες κάθε μαθητή, δημιουργώντας ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον μάθησης!

Η ανατροφή των παιδιών και η ανάπτυξη μιας ισορροπημένης προσωπικότητας είναι στόχοι που κατανοώ καλά. Η πλατφόρμα μας, το ParentED, αναγνωρίζει τη μοναδικότητα κάθε γονέα και προσφέρει υποστήριξη σε κάθε στάδιο της γονεϊκής πορείας, από την πρώιμη παιδική ηλικία μέχρι την εφηβεία. Στόχος μας είναι να συνδέσουμε τους γονείς με εξειδικευμένους επαγγελματίες που μπορούν να βοηθήσουν στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη των παιδιών, αλλά και να παρέχουμε εργαλεία και γνώσεις για τη βελτίωση των οικογενειακών σχέσεων.

Με την πλατφόρμα μας, έχετε την ευκαιρία να βρείτε τον κατάλληλο επαγγελματία για τις ανάγκες της οικογένειάς σας, να ενημερωθείτε για τις εξειδικεύσεις τους και να ζητήσετε συμβουλές ή συνεδρίες δωρεάν. Με αγάπη, ενσυναίσθηση και αφοσίωση, είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε στην ανατροφή των παιδιών σας και να ενισχύσουμε τη δική σας γονεϊκή πορεία.

Είμαι εδώ για να σας ακούσω και να σας υποστηρίξω. Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Ανυπομονώ να συνεργαστούμε και να δημιουργήσουμε μαζί ένα θετικό και υποστηρικτικό περιβάλλον για την οικογένειά σας!


Ονομάζομαι Γιώργος Ρωσσώνης και είμαι Ψυχοθεραπευτής – Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας με ιδιωτικό γραφείο στους Αμπελόκηπους και στην Κηφισιά. Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικoύ – Ψυχολογίας με Κατεύθυνση Ψυχολογία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κάτοχος Διπλώματος Συμβουλευτικών Δεξιοτήτων από το Athens Synthesis Center και έχω ολοκληρώσει την τετραετή μεταπτυχιακή εκπαίδευση στη Συνθετική Ψυχοθεραπεία στο ίδιο Κέντρο. Πραγματοποίησα την πρακτική μου άσκηση σε πληθώρα ομάδων του εξωτερικού και του εσωτερικού προγράμματος απεξάρτησης από το αλκοόλ στο 10ο Αλκοολικών ΔΑΦΝΙ. Επιπλέον, έχω εργαστεί ως Σύμβουλος στην 24ωρη γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης ενόπλων δυνάμεων στο Διακλαδικό Κέντρο Ψυχικής Υγείας, καθώς και στο Τμήμα ευχών του Μake-A-Wish Ελλάδος. Τέλος, είμαι μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Συνθετικής Ψυχοθεραπείας και της Ελληνικής Εταιρείας Συνθετικής Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας. Τα τελευταία 3 χρόνια δουλεύω συμβουλευτικά και ψυχοθεραπευτικά με εφήβους και ενήλικες, με συναισθηματικές δυσκολίες, κρίσεις πανικού, φοβίες, προβλήματα σχέσεων, διαταραχές άγχους και ψυχικά τραύματα.