Εισπνοή και ο κόσμος γίνεται ένα μ’ εσένα. Εκπνοή και γίνεσαι ένα με τον κόσμο.

Από τις αρχαίες παραδόσεις που σεβόντουσαν την αναπνοή ως μέσο πρόσβασης προς το θείο μέχρι την σύγχρονη επιστήμη που αναγνωρίζει τα οφέλη της, η τέχνη της αναπνοής παραμένει η αιώνια πύλη προς την ευεξία.Μέσω της αναπνοής σε καθοδηγώ έτσι ώστε να:

  • Μάθεις να διαχειρίζεσαι την αναπνοή σου: Ανακάλυψε μία σειρά τεχνικών αναπνοής που έχουν τις ρίζες τους τόσο στην αρχαία όσο και στη σύγχρονη επιστήμη. Θα λάβεις μία πληθώρα εργαλείων, από τεχνικές που ηρεμούν το  νου μέχρι τεχνικές που σε αναζωογονούν και ενισχύουν την ενέργειά σου.
  • Μειώσεις το στρες και το άγχος: Ανακάλυψε πώς η αναπνοή σου μπορεί να μετατραπεί σ’ ένα ισχυρό εργαλείο για την ανακούφισή σου από το στρες και το άγχος. Ανέπτυξε την ικανότητα να βρίσκεις ηρεμία ανάμεσα στις προκλήσεις της ζωής μέσω απλών αλλά αποτελεσματικών πρακτικών. 
  • Βελτιώσεις την συγκέντρωσή και την διαύγειά σου: Βελτίωσε τη διανοητική σου διαύγεια και συγκέντρωση καθώς ανακαλύπτεις μεθόδους αναπνοής που οξυγονώνουν τον εγκέφαλό σου και προάγουν την επίγνωση. Βίωσε αυξημένη συγκέντρωση και μεγαλύτερη αίσθηση παρουσίας.
  • Βελτιώσεις την Ζωτικότητά σου: Ενεργοποίησε το σώμα σου και ενίσχυσε τη ζωτικότητά σου μέσω εξειδικευμένων καθημερινών αναπνοών. Νιώσε αναζωογονημένος και έτοιμος να διαχειριστείς την κάθε σου μέρα με νέα διάθεση.

Είτε ως κομμάτι άλλων τεχνικών και πρακτικών είτε ως ανεξάρτητο εργαλείο η αναπνοή αποτελεί τον σημαντικότερο δείκτη της ψυχικής, σωματικής και νοητικής μας κατάστασης.

Τα  μυστικά της αναπνοής σου είναι πολλά…

Επέτρεψέ τους να σου φανερωθούν μέσω των Coreteat συνεδριών!

Σε περιμένουμε!