Ζήσε έτσι όπως ακριβώς επιθυμείς και λαχταράς!

Μπορείς να οραματιστείς ότι ζεις έτσι όπως ακριβώς επιθυμείς και λαχταράς?

Αν θες κάτι στη ζωή σου και ακόμα δεν το έχεις κατακτήσει τότε ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP)  είναι το διαβατήριο σου ώστε να το αποκτήσεις.

Έχεις την δυνατότητα να κάνεις τα πάντα. Όμως αυτή η δυνατότητα εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο ανταποκρίνεσαι σε κάθε πληροφορία και ερέθισμα που δέχεσαι από το εξωτερικό σου περιβάλλον.

Σύμφωνα με τον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP) ο καθένας από εμάς κινείται στη ζωή του ανταποκρινόμενος στα προσωπικά του πρότυπα και μοτίβο και όχι στον πραγματικό κόσμο. Μέσα λοιπόν από τις 1-1 NLP Coretreat συνεδρίες, έχουμε την πρόθεση να σε καθοδηγήσουμε ώστε να μετασχηματίσεις τον τρόπο με τον οποίο παρατηρείς και λαμβάνεις τον κόσμο, να δεις όλο το εύρος των δυνατοτήτων που σου προσφέρει η ζωή και να σταματήσεις να βάζεις εμπόδια στον ίδιο σου των εαυτό λόγω των δικών σου περιοριστικών πεποιθήσεών και εμπειριών.

Οι 1-1 NLP Coretreat συνεδρίες σε βοηθούν ν’ αναγνωρίσεις τη μαγεία και τη δύναμη του ασυνείδητου μυαλού, να την ευθυγραμμίσεις με τους συνειδητούς σου στόχους και επιθυμίες ώστε να έχεις πρόσβαση σε εμπειρίες, συναισθήματα, πεποιθήσεις, σκέψεις, οικονομικούς στόχους, σχέσεις, οτιδήποτε εσύ θέλεις, αλλά για κάποιο λόγο δεν είχες την ευκαιρία να τα βιώσεις ακόμα.

Το κλειδί της επιτυχίας σε αυτή τη διαδικασία κρύβεται αποκλειστικά και μόνο στη φαντασία σου!

Επέτρεψε στον εαυτό σου ν’ ‘ανοίξει’ προς ένα διαφορετικό τρόπο προσέγγισης της ζωής ώστε να δει τεράστια πρόοδο ήδη από τη πρώτη συνεδρία.

Ακόνισε τις αισθήσεις σου και τις ικανότητές σου μέσω των 1-1 NLP Coretreat συνεδριών για προσωπική και επαγγελματική πρόοδο και άσε τον εαυτό σου να σε εκπλήξει!

Ως NLP practitioner μπορώ και θέλω να σε στηρίξω ώστε:

  • Ν’ απελευθερωθείς από το στρες και το άγχος
  • Ν’ αποδεσμευτείς από συνήθειες που δεν χρειάζεσαι πια και να υιοθετήσεις νέες πιο συμβατές με τις πραγματικές σου ανάγκες και επιθυμίες
  • Να διαχειριστείς το άγχος, τη θλίψη, τις φοβίες, την εξάντληση και παράλληλα να βρεις και να ενισχύσεις την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθησή σου.
  • Να νιώθεις ακόμα ‘πιο ελαφρύς’ μετά από κάθε συνεδρία
  • Ν’ απαλλαχθείς από το ‘σύνδρομο του απατεώνα’ και την τελειομανία και να δώσεις την ευκαιρία στον εαυτό σου να γιορτάζει κάθε του νίκη όσο μικρή και αν είναι αυτή
  • Ν’ ανακαλύψεις την ‘πυρηνική’ σου δύναμη και να συναντήσεις την πιο δημιουργική και εύπορη εκδοχή του εαυτού σου
  • Να ενισχύσεις τις επικοινωνιακές σου ικανότητες ώστε να γίνεις ο ηγέτης της προσωπικής και επαγγελματικής σου ζωής

Ο χρόνος που θα επενδύσεις στις προσωπικές NLP Coretreat συνεδρίες είναι χρόνος αφιερωμένος μόνο στον ΕΥΑΤΟ σου!

Σε περιμένω!